Kom og vær med

Hvert år deltager unge fra Lidemark – sammen med andre unge fra Gørslev, Bjæverskov og Vollerslev – i sognets konfirmationsforberedelse, der varer godt et år og kulminerer i konfirmationerne i maj/juni hvert år.

Konfirmanderne stifter bekendtskab med de store fortællinger i Bibelen, lærer at tænke og forholde sig til nogle af livets store spørgsmål, og kan efter alle anstrengelserne se frem til den helt store fejring.

Konfirmandernes hjemmeside.

Hvis du vil vide mere om konfirmationen og konfirmationsforberedselsen kan du besøge konfirmandernes hjemmeside.

konfirmandernes hjemmeside kan du læse meget mere om konfirmationen og konfirmationsforberedelsen, og du kan downloade gudstjenestebogen, som skal følge konfirmanderne i kirke i den tid, de går til konfirmationsforberedelse

For Indskrivning til konfirmation i Bjæverskov, Lidemark, Gørslev og Vollerslev kirker i 2021,  kan du kontakte:

Sognegården
Ringstedvej 515 4632 Bjæverskov